Dhoma dhe apartamente të vogla me WiFi falas: dhe për qëndrime të gjata | Hotel Oliva Faqe zyrtare

Dhoma dhe Mini Apartamente to Vogla me WiFi Falas

Qetësi dhe komoditet

Të gjitha dhomat dhe partamentet e vogla në Hotel Oliva të Aviano ofrojnë qetësi dhe komoditet: janë të pajisura me kondicionerë dhe sistem ngrohje, TV SAT, WI-FI falas, mini frigorifer, telefon me linjë direkte dhe tharëse flokësh.

Ideal për përdoruesit e CRO

Hotel Oliva disponon c=dhoma dhe apartamente të vogla të përshtatur për qëndrim të personave që duhet të shkojnë në CRO. Ne ofrojmë për vizitorët tanë që ëqndrojnë prë një periudhë të gjatë dhoma me aneks (kuzhinë të vogël) dhe një ulje të posaçme.
Për më shumë informacion mbi disponueshmërinë e apartamenteve dhe dhomave me aneks, ju lutemi na kontaktoni paraprakisht tek desk-u që është gjithmonë i hapur.

Për qëndrim për arsye pune dhe familjare

Disponohen dhoma teke dhe dopjo me përdorim nga një person i vetëm për qëndrim për arsye pune në Aviano , si dhe dhoma martesore e dhoam me tre krevatë, ideale për familje dhe grupe të vogla.

Shërbimet në dhomëe

Banjë private me dush dhe/ose vaskë
Tharëse flokësh
Tarracë private sipas kërkesës dhe në batzë të disponueshmërisë
Wi-Fi falas
Tv LCD
frigorifer mini
Telefon me linjë direkte
Kondicioner
Kasafortë
Mbajëtse valixhesh

Shërbimet në apartamentet e vogla

Hoteli disponon apartamente dhe dhoma me aneks të përshtatshme për qëndrime afatgjata. Në këtë lloj akomodimi ofrohet frigorifer, sy gatimi me induksion/elektrik, aspirator, lavaman dhe enë kuzhine, si enë kuzhine dhe mjete të nevojës së parë.

Camera Singola - Hotel Oliva Aviano

Dhomë teke

Camera Matrimoniale - Hotel Oliva Aviano

Dhomë martesore / DUS

Camera Doppia - Hotel Oliva Aviano

Dhomë dopjo

Camera Tripla - Hotel Oliva Aviano

Dhomë me tre krevate

Hotel Oliva Aviano

Dhoma familjare

Mini Appartamento - Hotel Oliva Aviano

Mimi Appartament i vogël