Hotel në qendër të Aviano: pranë bazës USAF dhe CRO NATO-s | Hotel Oliva Faqe zyrtare

Hotel in Qendër të Avianos

Qëndrim pranë bazës NATO USAF dhe CRO

Hotel Oliva ndodhet në qendër të Aviano, disa minuta me makinë nga Baza Ajrore Amerikane USAF dhe nga Qendra e Referimit Onkologjik (C.R.O.), e riemërtuar si Qendra Spitalore Pararojë në Itali për studime, kërkime dhe kura onkologjike.

Itinerari dhe orari i autobusit Hotel Oliva - CRO

Ideale për të vizituar Friulin dhe Panairin e Pordenones

Hotel Oliva përbën një pikënisje ideale për të vizituar bukuritë e Friulit: qendra e famshme për ski e Piankavallo dhe në distancë prej 15 km rrethohemi gjithashtu edhe nga vende, qytete e fshatra të bukura që ia vlen të vizitohen, nga PordenonenëConegliano, nga SacilenëManiago, nga SpilimbergonëSesto al Reghena, pa harruar fshatrat fantastikë  të Karnia, dhe bukuritë natyrore si Dolomitët Friulianë, Valcellina, Liqeni i Barkis.
Hotel Oliva është gjithashtu një "alternativë e mirë për të qëndruar në afërsi të Panairit të Pordenones (18 km larg).

Itinerari dhe orari i autobusit Hotel Oliva - Panairit të Pordenones

Në afërsi me aeroportit dhe autostradës

Hotel Oliva ndodhet pranë Aeroportit Marko Polo të Vencias, Kanova di Treviso, Ronchi dei Legionari Trieste dhe pranëautostradës (hyrja më e afërt për në Pordenone Fiera, 18 Km.).
Kjo ju jep mundësinë të shkoni me makinë, thjesht dhe shpejt, madje edhe nëqytetet e mëdha të artit si Venecia, Trieste dhe Treviso.

Si të na gjeni

Me avion
Nga aeroporti Marko Pollo në Venecia
Nëpërmjet autostradës A4, drejtimi për në Trieste. Merrni daljen në Portogruaro dhe vazhdoni në autostradën A28. Më pas vazhdoni deri në daljen Pordenone Fiera dhe ndiqni shenjat për në Aviano. Koha e udhëtimit nga Pordenone Fiera është rreth 15 minuta.
Nga aeroporti Canova di Treviso
Nëpërmjet autostradës shtetërore 13 në drejtim për në Udine dhe vazhdoni deri në Sacile. Nga këtu, vazhdoni në rrugën PS-17 drejt Aviano për rreth 18 kilometra.

Me tren
Nga çdo drejtim që të vini, këshillojmë të zbrisni në Stacionin Hekurudhor të Pordenone dhe më pas të vazhdoni me shërbimin Autocorse (Autobus) Atap, linja 13R, i cili ju çon në Aviano për rreth 25 minuta. Zbrsini në stacionin Stadiumi Aviano, 450 metra (6 minuta me këmbë) nga hotel Oliva.

Me makinë
Vendosni në GPS: gjerësi (latitude) 46.0730023, gjatësi (longitude) 12.5879704

Disponojmë parkim privat falas , pa qenë nevoja për rezervim paraprakisht të vendit të parkimit.
Mund të organizojmë gjithashtu shërbim me pagesë të transferimit nga/për në aeroportin e Treviso “A. Canova” dhe të Venecias “Marco Polo”, nga/për Terminalin e pasagjerëve të Venecias “Isola del Tronchetto” dhe  Stacionit Hekurudhor të Avianos. Shërbimi i transferimit duhet të kërkohet dhe të bihet dakord në kohën e rezervimit.