Restorant në qendër të Avianos: hotel me restorant pranë bazës së Natos dhe CRO-s | Hotel Oliva Faqja zyrtare

Restorant në qendër të Avianos

Restoranti ngjitur me Hotel Oliva, gjithmonë në dipozicion të vizitorëve tanë për vaktet e drektës dhe darkës, me përjashtim të ditëve të dielave, ofron një sërë zgjedhjesh dhe shijesh: pica, pjata të para, specialitete mishi dhe peshku. Të gjithë vizitorët tanë mund të kërkojnë vakte të pjesshme dhe të plota.